Verdens bedste primer

Er konsistensen nem at påføre, bliver resultatet flot, og holder makeuppen længere. Se her, hvilken primer der blev bedst i test. Et af de produkter jeg SLET ikke kan undvære, når det kommer til min makeup, er min primer. Den BEDSTE primer er i min optik helt klart den fra YoungBlood.

Husk en god primer under din foundation, hvis du skal opnå det smukkeste resulltat.

Se hvordan verdens smarteste neglelak virker her. Læs hvilken, der fungerer bedst til både den tørre, normale og fedtede hud i . En primer kan få huden til at se glattere og mere perfekt ud. Primers er til tider et lidt overset produkt. FORDEL: Har du tildens til lidt forstørret pore, kan en primer.

Hvilken er din fortrukne primer , og hvorfor? Jeg søger en primer til under min foundation, til når makeuppen skal være helt perfekt.

En af de bedste til dette er Smashbox Photofinish, der virkelig giver. Få din foundation til at holde længere med en god primer. Eurowomans skønhedsredaktion har fundet gode af slagsen. I Matas Webshop har vi alt inden for Makeup og naturligvis også Primer. Herover ser du vores store udvalg fra de bedste brands på markedet.

Har du også svært ved at finde markedets bedste foundations. Når du smører den u føles det lidt som om, man har brugt primer først, og det . Så her får I verdens bedste læsernes anbefalinger! Jeg går ikke uden for en dør uden Dermalogicas primer.

I dag har jeg fokus på en ret fin hårshine, en primer til under din makeup, min favorit. Først og fremmest – den bedste primer jeg kender. Det fine i Sephora er, at vi kan blande den bedst makeup fra forskellige. Codage og verdens bedste primer – som for mig er . ELLE anbefaler: Verdens bedste skønhedsprodukter.

Jeg bruger denne som primer inden jeg tager makeup på – og den er bare SÅ god!

Duften er jeg ikke helt vild . Få makeupartistens bedste råd til at få smukke øjne. Noget af det absolut bedste fra Toro! Oplev, hvad Cliniques primer kan gøre for din hud. Universal Face Primer kan bruges af alle.

Påfør for det bedste resultat efter 3-Trinshudplejesystemet. Du er alle pyntet op og klar til at gå ud og have det sjovt. Babyolie er verdens mest geniale produkt, for du kan bruge det til et hav af.

Gosh Velvet Touch Foundation Primer , 12kr hos matas. Synlige porer er ofte et tegn på olieret hud og en god primer kan være. Smuk, glat og ensartet hu tak!

Men hvad gør du, når tørhe rynker og en kedelig grå overflade er virkeligheden i spejlet?

Recent Posts
Archives

GiottoPress by Enrique Chavez