Sy stellematte oppskrift

Babynest var levert i helg, jeg sydde tillegg en bleiemappe siden det var litt stoff til overs. Bleiemappen har plass til 3-bleier og våtservietter . Baby changing mat, stellematte med oppskrift. Dette er oppskrifta eg har brukt for å sy mine stellevesker. Sy en praktisk bleiemappe.

På den ene siden har du plass til stellematte , og på den andre siden er det rom for 3-bleier og våtservietter.

Trekk til stellepute Se mer. Standar Alfabetisk, Alfabetisk . Jeg har tidligere lovet å lære Kaja å sy sin egen genser, så hva var vel. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å sy lua SS har gratisoppskrift på, . Mari Melliot sin sy til barna! Jeg måtte sy hjørnene to ganger før jeg fikk de fine, her må du bare prøve deg frem og se.

Volà ferdig stellematte til å gjøre deg glad på tur! Ender vel med at jeg må sy ett trekk eller dekke den med en hånduk.

Praktisk tilbehør som vognpose, bæresele, stellematte og kosekanin. I denne boka finner du mange forskjellige oppskrifter til baby og barn. Klippes til et slikt kors.

Sy sikksakk rundt alle stoffbitene . Velkommen til min aller første videoblogg! Jeg viser deg hvordan du kan sy bokbind som du kan bruke. Hei, Jeg lurer på å sy egen stelleveske fordi jeg ikke finner noen jeg. Er det en idé med en festeanordning for f. Tar gjerne imot tips om oppskrifter jeg kan se på for inspirasjon, . Floppetiflopps forunderlige verden: Matchende stellematte.

Opskrift på pusletaske – DIY… – kvalitid. Da mellomstebror flyttet inn i den gamle skuvsenga fra 50-tallet opplevde vi tidt og ofte. OPPSKRIFT : Lammeskinnspose til vogna.

Stellematte med yndig stoff fra Liberty med små. Made by me: Sy pannebånd med enkel oppskrift. NOTE: For at kunne sy denne body, skal symaskinen kunne sy en ligeud stræksøm.

Materialer: Mønsterpapir . Håper dette var til hjelp for dere som har lyst til å sy en slik!

Tusen takk for trinn for trinn oppskrift , denne skal eg jammen prøve å. Nå har jeg brukt teknikken din til å sy en litt større veske til en stellematte til babydukke. Har funnet ei oppskrift på nett,-men kommer til å lete litt til tror jeg før jeg begynner å bestille inn. Kjekt å ha tenker jeg, men er itvil om jeg skal feks sy en selv eller kjøpe. Oppskrift har jeg ikke, men så ikke så vanskelig ut.

Noen som vet hvor jeg kan kjøpe vanntett stellepute (maks 2-30-)? Ser for meg noe ala denne. Koselig å sy litt til mageboeren, også.

Recent Posts
Archives

GiottoPress by Enrique Chavez