Fødebag liste 2015

Takk for kjempefin liste og gode tips! Vi spurte følgere av Idebank for småbarnsforeldre på facebook og laget en liste ut ifra svarene som kom inn. Denne lista vil være med på gjøre . Etter å ha saumfart diverse lister og tips på internett har jeg pakket følgende:.

Her er en enkel liste på innholdet: Helsekort og blodprøvesvar. Husk at dette er bare en TIPS- liste , plukk ut det du mener er nødvendig og pakk det ne ingen som tvinger deg til å pakke alt sammen.

Det som er praktisk og viktig å ha på plass når det nærmere seg er fødebagen og da med innhold! Er det noen som har god tips. I tillegg har jeg en liste med ting som jeg ikke må glemme, men som jeg bruker hver dag, så det må jeg.

Det er så deilig å ha gjort klar fødebagen ! Typisk meg å glemme mobillader, så ligger jeg der på føden uten å få varslet familien . Evt noen tips om noe som er lurt å ha med? Det du ikke får pakket ned på forhån som for eksempel tannbørste og ting som står kaldt, bør du skrive ned på en liste. Kanskje vi skal legge inn vår liste , så kan vi plukke litt tips og råd fra hverandre?

Fødebag Termin i mars og april. Som fjerdegangs fødende så går det ganske lett å pakke fødebagen. Jeg syns ikke jeg har funnet noen bra lister over hva man trenger, så nå har jeg diskutert med noen venninner, og kommer med et forslag. Jeg har tidligere skrevet en innlegg fødebag og hva den MÅ inneholde.

Den står på en stol i gangen, med en liste på toppen over hvilke ting som mangler. Her kommer en liste med punkter og ting det kan være lurt å pakke med. Den evinnelige fødebagen nærmar seg klar. Eg synes det var veldig vanskelig å pakke den, eg.

Her kjem ei liste over det som har havna i min bag, pluss ei liste over det som skal . Da har jeg endelig fått ut fingeren og begynt å pakke fødebagen. Lille M kom dager etter termin, så jeg regner ikke akkurat med at noe skjer . Her kan vi skravle litt om hva vi har tenkt å ha i fødebagen , dele tips, komme med spørsmål. Kun ni dager til vi skal få møte henne! Under følger en liste over det jeg pakker, og re-pakker, til den store . Dette pakker jeg med til sykehuset.

På toppen ligger bilstolposen Voksi Move, så fødebagen og den enorme i. Jeg hadde en fødebag som ville gjort fotballfruens til skamme sist.

Eller i hvertfall skrive liste som jeg eller mannen kjapt kan pakke etter.

Recent Posts
Archives

GiottoPress by Enrique Chavez