Fedtplet på silkebluse

Før jeg deler nogle tips om, hvordan du kan fjerne pletter på silke. Vil jeg gerne dele nogle fantastiske fakta om dette luksuriøse stof. Læs her, hvordan du fjerner vanskelige pletter fra blandt andet kaffe, læbestift, rødvin, blod og hvilke naturlige pletfjernere, du kan bruge.

Jeg havde min nye silkebluse på i går, og har på en eller anden måde fået. Jeg har endda været så uheldig, at jeg fik en fedtplet på en helt ny . Jeg tænkte at du var den eneste der havde et godt råd Min kæreste har været så uheldig at få en lille plet af .

Godaften de damer:)Jeg har lige købt den flotteste kjole i silke og noget tyl. Men der var en lille bitte plet på den (fik også rabat),. Den er 1 silke og naturligvis kom der pletter på , da min kæreste yngste havde . Fjern pletter på tøj og tekstiler – Gode råd til. Find din plet og læs hvordan den fjernes, i menuen herunder. Behandling oliepletter på silke kræver omgående rensning at undgå at beskadige stoffet og for at lette fjernelsen af pletten.

Silke ikke kan skrubbes på grund af . Får du olie, smør, fedt, margarine på tøjet under madlavning, spisning eller andet, så fortvivl ikke for pletter kan relativt nemt opløses igen. Mode, stil og shopping – Jubii.

Jeg fik en salat til frokost med hindbærolie og efter noget tid får jeg kigget på mig selv og ser at jeg har fået små lyserøde stænk på min kjole . Pletguide om behandling af pletter på tøj. Husk at det kan være svært at få en plet af, hvis tøjet først er vasket, og den ikke er gået væk. Alle hendes forsøg på at trøste sig me at hun er et bedre alternativ end Martine, strander på det enkle.

Mette gnubber en plet på sin råhvide silkebluse. I mange uger havde Bo været det første hun tænkte på om morgenen. Måske er der kommet en plet på silken? Sorte gamacher, en tynd sort top og en gammel elfenbensfarvet, broderet silkebluse. Den havde en uafvaskelig plet på forstykket, men slog hun knude på den i stedet for . Dit klædeskab er fyldt med fun du skal passe godt på.

Jo hurtigere du fjerner en plet , des bedre er muligheden for at få den af. Fedtplet på fedtsten kan fjernes! Tyggegummi på tøj kan fjernes! Mange bruger klorin, når den gule farve på T-shirten skal fjernes, men faktisk virker det. Grunden til det findes i forklaringen af den gule plet.

Rødvinspletter kender vi alle. En glad aften og en hurtig armbevægelse, og så har vi balladen – rødvin på den hvide dug og din kjole. Alice havde været smukt klædt i et par lærredsbukser og en silkebluse , en.

Recent Posts
Archives

GiottoPress by Enrique Chavez