Brækket håndled genoptræning

Hvis du er blevet instrueret i hjemmetræningstræningsøvelser fra hospitalet, kan du udføre dem, indtil du starter genoptræning i sundhedshuset. Genoptræning af håndledsbrud efter gipsfjernelse. Hvis behandlingen på sygehuset er afsluttet, og din hånd ikke er bedre efter dage, bør . Risikoen for håndledsproblemer varierer meget mellem idrætsgrenene.

Træning af daglige aktiviteter og genoptræning af hånden.

Gør hverdagen lettere – tips og gode råd når du har en bandageret hånd. Lægerne konstaterede, at begge håndled var brækket og Annette fik lagt begge. Herefter gik der en længere periode med genoptræning.

Et brækket håndled opstår pga. Jeg har brækket min højre hånd to steder og den er selvfølgelig i gips. Patientinformation – Håndledsbrud (Øvelsesprogram). Placér underarm og hånd på et bord .

Jeg har været ret uheldig og for nyligt brækket mit håndled. Prognosen hedder uger i gips. Jeg plejer normalt at træne gange om ugen . Du kan risikere en eller anden form for genoptræning eller blid opstart, så du ikke laver varig skade på din.

Min mor brækkede sit håndled. Det er vigtigt at begrænse hævelsen ved at holde. Velkommen til Den Digitale Patientpjece. Du vil på denne side kunne finde instruktion og vejledning i hvordan du genoptræner efter brud på hånd , håndled ,. Ved den ambulante kontrol vil lægen vurdere om du har behov for instruktion i optræning af håndleddet hos en ergoterapeut. Ved et sådant bru sidder knoglen ofte skæv.

Derfor trak lægen bruddet på plads. Forstuvet eller brækket håndled. Hvis dit barn har brækket armen eller fingrene og har behov for genoptræning , vil ergoterapeuten undersøge dit barn og i samarbejde med . De farverige bolde er designet til finger og hånd øvelser. Bolden fås i flere styrker og fantastiske til genoptræning af f.

Frederiksberg er en ældre dame med et brækket håndled. Eller brække , jeg fik et brud på en knogle, så det var vel bare en ret så kraftigt forstuvning. Min fejl var jeg ikke brugte tid på genoptræning ! Jeg styrtede på min cykel og brækkede mit håndled og skal have gips.

Jeg gik dog først igang med genoptræning da ergoterapeuter sagde . Hvilken behandling lægen anbefaler til et brækket håndled afhænger. Jeg har gået til genoptræning hos Anette Kristensen på grund af brækket håndled.

Recent Posts
Archives

GiottoPress by Enrique Chavez